TALENTONTWIKKELING

Door eerst te focussen op de persoonlijke ontwikkeling van onze specialisten, zorgen we er later voor dat onze teams samen sterker zijn. Samen ondersteunen wij ondernemers op alle domeinen.

TALENTONTWIKKELING

Vanaf de start van de onderneming is de ambitie helder om partijen te verbinden en samen te laten werken, om zo samen meer te kunnen realiseren. Dit met de visie om iedereen te laten doen waar diegene goed in is.

HUMAN TALENT DEVELOPMENT

Met een achtergrond in de opleiding Human Talent Development zijn de  commerciële en communicatieve vaardigheden van ons team geperfectioneerd. 

ONZE KERNWAARDEN

Doe waar je goed in bent

Ontwikkel je talent, concept of bedrijf samen!

Klantgericht

Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is!

Ambitieus team

Ambitie is durven doen waar je goed in bent!

Maatschappelijk bewust

Impact maken met ondernemen, pure winst!

SAMENWERKINGEN MET DE BESTE YOUNG PROFESSIONALS

Lees hier wat ze zeggen over De Wilde Groep:

Testimonal 1

Tijdens de meeste gesprekken met bedrijven merkte ik eigenlijk al gauw dat ik binnen een onderzoek weinig bewegingsvrijheid zou krijgen. Veel bedrijven zijn toch op zoek naar iemand die vooral taken uitvoert en weinig inbreng levert. Gelukkig was dat bij Cups 4 Clubs anders. Ik heb me gedurende de periode bij Cups 4 Clubs altijd thuis gevoeld binnen het team en ik heb hier mede dankzij het bedrijf een waardevol onderzoek kunnen uitvoeren.

AFSTUDEERSTAGE IN SALES

"De Wilde Group is een jong, meedenkend, enthousiast bedrijf vol met creatieve ideeën."

- Projectgroep Saxion bedrijfskunde -

Testimonal 2

In februari 2019 hebben wij een opdracht voor onze opleiding aan de Hogeschool Saxion bij De Wilde Group mogen uitvoeren. Hier we de kans kregen om inzicht te bieden op een managementdilemma voor een van de concepten waar nu aan gewerkt wordt.

Al snel hadden we door dat De Wilde Group niet zoals onze voorgaande opdrachtgevers is. De Wilde Group is een jong, meedenkend, enthousiast bedrijf en vol met creatieve ideeën. De samenwerking verliep daarom soepel en het contact kon makkelijk worden onderhouden via sociale media, waarop je altijd heel snel onze vragen beantwoorde, zodat wij weer snel verder konden.

We raden andere studenten daarom ook zeker aan om opdrachten uit te voeren in samenwerking met De Wilde Group, als zij behoefte hebben aan een samenwerking waarin wordt meegedacht van beide kanten, er ruimte is voor eigen creatieve denkvermogen en er hangt altijd een positieve sfeer.

Ga zo door! 

Projectgroep Saxion Bedrijfskunde

Sluit Menu