Over ons

Eenzame avonduren worden gezamenlijke avonturen!​

Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Zo focussen we op de persoonlijke ontwikkeling van onze specialisten en en bieden hen alles om optimaal samenwerken te werken. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat deze teams samen sterker zijn. Zo zorgen wij ervoor dat idee-inbrengers, zzp’ers en ondernemers worden ontzorgt op alle gebieden waarin zij zelf hulp bij kunnen gebruiken. Zo maken we eenzame avonduren, gezamenlijke avonturen!

Meer over ons

Samen met een team van specialisten helpen we ondernemers. Dit omdat we er in geloven dat ondernemers niet alles hoeven te kunnen.  De onderneming wordt georganiseerd door Jochem de Wilde:

Als ambitieuze en gedreven ondernemer met ervaring binnen (onder andere) de horeca, industrie en retail, wil ik mensen en organisaties verder helpen. Dit door te verbinden en creatief bezig te zijn. Dit wil ik vertalen naar concepten en ondernemingen.  Door goed te luisteren naar de markt en hierop te focussen, richten wij ons primair op het oplossen van de uitdagingen van onze klanten.

Onze dienstverlening

TALENTONTWIKKELING

Door eerst te focussen op de persoonlijke ontwikkeling van onze specialisten, zorgen we er later voor dat onze interdisciplinaire teams samen sterker zijn. Samen ondersteunen wij ondernemers met de randzaken van het ondernemerschap 

CONCEPTONTWIKKELING

Door ons gevarieerde team kunnen we samen met idee-inbrengers  vage ideeën vertalen naar concrete concepten. Waardoor de idee-inbrengers enkel nog hoeven te doen waar ze goed in zijn!

BEDRIJFSONTWIKKELING

Met onze talenten, gespecialiseerd in hun eigen vaardigheid kunnen we daarnaast gevestigde zzp’ers en ondernemers ontzorgen door naast gepast advies ook daadwerkelijk zaken uit handen te nemen.

Onze kernwaarden

Doe waar je goed in bent

Ontwikkel je talent, concept of bedrijf samen!

Klantgericht

Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is!

Ambitieus team

Ambitie is durven doen waar je goed in bent!

Maatschappelijk bewust

Impact maken met ondernemen, pure winst!

Sluit Menu