CONCEPTONTWIKKELING

Door ons gevarieerde team kunnen we samen met idee-inbrengers  vage ideeën vertalen naar concrete concepten. Waardoor de idee-inbrengers enkel nog hoeven te doen waar ze goed in zijn!

BRENG JE EIGEN IDEE IN!

Samen met ons een team en vele partners kunnen wij er voor zorgen dat jouw idee ontwikkelt wordt tot een concrete onderneming!

IDEE CONCRETISEREN

Een idee is vaak nog vaag en niet-tastbaar. Samen concretiseren we wat jij wil en zorgen we er voor dat de doelen en ambitie duidelijk is! Breng jouw idee in en krijg ondersteuning bij de uitwerking!

MARKTONDERZOEK

Een marktonderzoek s een onderzoek waarbij informatie wordt verzameld over (nieuwe) markten of klanten. Dit zodat we alles te weten komen over een (nieuwe) markt of marktsegment.

REALISATIE

Van een vaag idee naar een concreet concept. Hiervoor is de eerste realisatie erg belangrijk. Onze specialisten bieden bijvoorbeeld website- en app realisatie, een bedrijfsidentiteit en zorgen voor het logo en briefpapier

EIGEN CONCEPTEN IN ONTWIKKELING

CONCEPTONTWIKKELING

Cups 4 Clubs

Wij bieden adverteerders de mogelijkheid om op kartonnen cups te adverteren om zo clubs te verduurzamen.​

Carton 4 Clubs

Wij bieden adverteerders de mogelijkheid om op kartonnen patat- en snackbakjes te adverteren om zo clubs te verduurzamen.

Cups 4 College

Wij bieden adverteerders en scholen de mogelijkheid om op kartonnen cups te adverteren om zo scholen te verduurzamen.

C4C.website

Wij bieden startende ZZP- en MKB-ondernemers scherp geprijsde profesionele websites. Dit om zo startend ondernemerschap te stimuleren.

Sluit Menu