BEDRIJFSONTWIKKELING

Met onze talenten, gespecialiseerd in hun eigen vaardigheid kunnen we daarnaast gevestigde zzp’ers en ondernemers ondersteunen door naast gepast advies ook daadwerkelijk zaken uit handen te nemen.

BRENG JE EIGEN IDEE IN!

Samen met ons een team en vele partners kunnen wij er voor zorgen dat jouw idee ontwikkelt wordt tot een concrete onderneming!

CONTENT CREATIE

Logo's, headers, briefpapier, iconen, animaties en content. Alles is mogelijk voor scherpe tarieven.

BEDRIJFSVIDEO'S

Een professionele video nodig? Laat deze maken door de specialisten die aan ons team verbonden zijn! Van script tot postproductie.

WEBSITE REALISATIE

Wij bieden startende ZZP- en MKB-ondernemers scherp geprijsde proffesionele websites. Dit om zo startend ondernemerschap te stimuleren.

Wat onze klanten zeggen:

"Ik kan iedereen de De Wilde Group van harte aanbevelen"

- Rinus Meijer -

Mijn naam is Rinus Meijer en ik ben per 15-04-2019 begonnen met mijn tuinonderhoudsbedrijf. Mijn bedrijf heet: De Tuinbarbier. Voor mijn bedrijf heb ik een website, laten onworpen en bouwen door De Wilde Group. De site is in zeer korte tijd gerealiseerd en is zeer gebruiksvriendelijk waardoor er makkelijk mee gewerkt kan worden. We hebben gedurende de bouw veelvuldig contact gehad betreffende de voortgang wat ik als heel prettig heb ervaren. Na de realisatie van de site hebben we samen gezeten en kon ik dingen aanpassen als ik dat wilde. Ik kan iedereen de De Wilde Group van harte aanbevelen. Ik ben dan ook ontzettend tevreden met mijn site! De prijs kwaliteitsverhouding voor het realiseren van een site door de De Wilde Group is meer dan goed en ook de service na de voltooiing is 100% in orde.

Tuinbarbier.nl

Rinus Meijer

De Wilde Group heeft mij goed geholpen aan nieuw werk. Voor mijn eigen bedrijf ben ik vaak opzoek naar nieuwe klanten, De Wilde Group helpt mij hier goed mee. Zij verbinden mij met ondernemers die een nieuwe website willen. Met dit werk krijg ik meer ervaring en helpt het mijn doelen te behalen. Ben je als ondernemer opzoek naar talenten? Dan is De Wilde Group het bedrijf om naar toe te gaan.

Demasdesign

Demas van Dijk

"Ben je als ondernemer opzoek naar talenten? Dan is De Wilde Group het bedrijf om naar toe te gaan."

- Demas van Dijk -

Sluit Menu